BITI ILI NE BITI Viro Virovitica na gostovanju kod Ivanića mora pružiti maksimum

U subotu, 23. veljače rukometaši Viro Virovitice putuju u Ivanić Grad, u sklopu 17. kola 1. HRL Sjever gdje će u 20 sati odmjeriti snage s Rukometnim klubom Ivanić.

Ivanić je jedno od najtežih gostovanja u ligi. Domaća momčad trenutno je na 6. mjestu, no na svome terenu su izuzetno neugodna ekipa za svakog. Osim toga, tradicionalno ne “leže” virovitičkim rukometašima, premda su ih u prvom dijelu sezone uvjerljivo porazili u Virovitici 30:18.

Međutim, sasvim sigurno u subotu će to biti neka druga priča. Virovitičani odlaze na put prilično oslabljeni. Pored ozlijeđenog Ivana Gašparovića, u ekipi više nema Kristijana Smiljčića, tako da je roster koji ima trener Vašarević na raspolaganju dosta smanjen.

Pogotovo se to odnosi na vanjsku liniju gdje su praktički na raspolaganju svega četvorica igrača te će biti vrlo teško u takvom sastavu držati jedan čvrst ritam, punu koncentraciju i razinu borbenosti cijelu utakmicu. No, od kukanja nema nekakve koristi, svijesni su to i igrači i trener, pa će svi oni koji će biti na terenu nastojati pružiti svoj maksimum.

Hoće li to biti dosta za bod ili dva, vidjeti će se, ali svakako je minimum za očekivati da ekipa pruži ono najbolje što u ovom trenutku može.

(www.icv.hr, RK Viro Virovitica, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content