FOTO Nogometni klub Sokol Milanovac održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

U Mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Milanovac održana je redovna izvještajna godišnja skupština Nogometnog kluba Sokol, koji se uspješno natječe u drugoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad.

Prije otvaranja radnog dijela skupštine, predstavnici Nogometnog kluba Sokol na čelu s predsjednikom Miroslavom Feketijom, odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima i preminulim članovima kluba polaganjem vijenaca i paljenjem lampiona kraj spomen-obilježja ispred župne crkve u Milanovcu.

IMG 6367 Custom

Službeni dio skupštine započeo je himnom Republike Hrvatske i minutom šutnje za sve poginule hrvatske branitelje, a nakon toga uslijedio je izbor radnih tijela: radnog predsjedništva – predsjednika i dva člana, zapisničara, dva ovjerovitelja zapisnika te je imenovana verifikacijska komisija.

Izvještaj o dosadašnjem radu podnio je predsjednik Miroslav Feketija. Informaciju o financijskom poslovanju za 2018. godinu podnio je Želimir Bistrović, dok je izvještaj Nadzornog odbora podnio Alen Vidak. Razrješena su dva člana izvršnog odbora, Želimir Bistrović i Kamenko Rogović. U novi izvršni odbor izabrani su Igor Uremović i Josip Lanšćak.

IMG 6380 Custom

U ime gostiju skupštinu su pozdravili zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović te predsjednici nogometnih klubova Podgorje i Sveti Đurađ, Josip Đureš odnosno Ivan Ćavarušić.

U narednom razdoblju naglasak je stavljen na kvalitetniji rad s mlađim dobnim uzrastima te nastavak uspješnog natjecanja seniorske momčadi u drugoj županijskoj nogometnoj ligi Zapad.

IMG 6385 Custom

Nakon službenog dijela skupštine, uz prigodan domjenak, nastavljeno je druženje članova kluba i gostiju.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”509531″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content