MULTI SPORT Zagrebačka tvrtka prepoznala orahovački potencijal za sport

U organizaciji Plivačkog kluba Orahovica u Orahovici je gostovala tvrtka Benefit Systems iz Zagreba prezentirajući program Multi sport. Radi se o projektu kojim se želi oko 10 tisuća zaposlenika državne i javne uprave potaknuti na tjelesnu aktivnost te im dati mogućnost da u mjeseca dana besplatno isprobaju individualne sportove, a uz podršku Središnjeg državnog ureda za sport.

– Način bavljenja sportom putem ovog programa je kroz karticu, dakle cilj nam je da kroz godinu dana jedan čovjek može baviti svim vrstama individualnog i polu individualnog sporta u bilo kojem gradu u Hrvatskoj. Želimo uključiti sve gradove u Hrvatskoj i pružiti mogućnost da se u sve njih dođe sa samo jednom jedinom karticom i uživa u onim sportovima koje to mjesto pruža – kaže djelatnica Benefit Systemsa Nina Ražov Krlić te naglašava kako je Orahovica prepoznata po raznim potencijalima.

U manje gradove dolaze u potrazi za potencijalima i sportovima koje se nude. U Orahovici su, kažu, prema razgovorima s nazočnima uvidjeli da ovo područje ima sjajne uvjete za cikloturizam, plivanje, sportsko i planinarsko penjanje po stijenama i mnoštvo drugih mogućnosti.

– Naša želja je obići cijelu Hrvatsku i pronaći sve posebnosti naše zemlje te ih predstaviti korisnicima. Orahovica ima ogroman potencijal i zasigurno ćemo ovdje pronaći dosta zajedničkih dodirnih točaka – zaključila je Ražov Krlić. (www.icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content