SKUPŠTINA BK BOR VIROVITICA Veliki planovi u 2019. godini, novi predsjednik Ivan Vrbanić

U prostorijama Sportske zajednice grada Virovitice održana je Izvještajno–izborna godišnja Skupština Biciklističkog kluba BOR. Nakon izbora Radnih tijela i usvajanja Dnevnog reda, predstavljene su aktivnosti Kluba u protekloj godini.

AKTIVNOSTI U 2018. GODINI

Predstavljene su utrke u Slavonskoj brdskoj biciklističkoj ligi, na kojima su sudjelovali članovi Kluba te rezultate koje su ostvarili.

-Ove godine smo, u ukupnom poretku lige, imali na postolju dvoje predstavnika, Mateju Cah na prvom mjestu u kategoriji žene te Igora Bajsera na drugom mjestu u kategoriji veteran B – kažu iz BOR-a.

Zatim su predstavljene utrke na kojima su, članovi Kluba, sudjelovali izvan lige, kao što su Uvati Vitar, XCM Climber, Panonsko bilogorski maraton te ostali. Potom su predstavljena druženja i događaji koji su organizirani kroz godinu za članove Kluba i prijatelje iz ostalih udruga, kao što su “BOR tuca jaja – Uskrsno druženje”, “BORtoberfest – end of season party” te “BOR kiti bor”.

DSCF6160 Custom
foto: BK BOR

Više se zadržalo na pregledu organizacije domaće utrke “Put Šarana Outdoor Weekend 2”, koja je opet povećala broj natjecatelja koji su sudjelovali na utrkama. Na biciklističkoj utrci startao je 101 natjecatelj, dok je na trčanju startalo 68 natjecatelja. Novina je bila “Petak u gradu”, gdje se organizirala dječja biciklistička utrka na kojoj je sudjelovalo 20-tak malih biciklista.

Što se financijske strane tiče, Klub je uspio pokriti svoj rad kao i Put Šarana Outdoor Weekend kroz donacije i vlastita sredstva te je poslovao pozitivno.

-U 2018. godini smo ponovno potukli sve dosadašnje rekorde po broju posjećenosti web i Facebook stranica. Zahvaljujući velikom broju aktivnosti kluba – druženja, radnih akcija, utrke, web stranice BK BORa i Puta Šarana posjetilo je više od 24 tisuće ljudi – poručuju iz BOR-a.

IZBORI ZA RUKOVODSTVO KLUBA

Došlo je vrijeme i za nove mandate za rukovodstvo Kluba. Za predsjednika predložen je Ivan Vrbanić, koji je prihvatio kandidaturu te prezentirao Plan i program rada za novo mandatno razdoblje. Za dopredsjednicu Kluba predložena je Mateja Cah, dok je za tajnika Kluba predložen Matko Kolesarić. Drugih kandidatura nije bilo te su svi prijedlozi jednoglasno prihvaćeni.

51828214 2114407921984770 3793500851687915520 o Custom
foto: BK BOR

PLAN ZA 2019. GODINU

Predsjednik Kluba predstavio je Plan i program za 2019. godinu. U planu su izneseni prijedlozi rada sa mladima kroz prezentacije Kluba školama i domovima te organizacijom biciklističkog događaja u gradu za djecu i mlade.

-Nastavljamo se natjecati u Slavonskoj brdskoj biciklističkoj ligi, a za Put Šarana je u planu mini tehnički poligon te istraživanje i označavanje mogućih “krakova”, tj. okolnih puteva oko Šarana. Da vam zagolicamo maštu, osim održavanja već tradicionalnog Put Šarana Outdoor Weekenda, u planu je još jedna utrka. O detaljima ćemo Vas obavijestiti na vrijeme. Planiramo i dalje organizirati mjesečne događaje i druženja za sve željne sporta, druženja i hedonizma – ističu BOR-ovci.

52558955 2114408161984746 7172841584730308608 o Custom
foto: BK BOR

Donesene su i dvije nove odluke. Jedna se odnosi na promjenu adrese Kluba, koja je sada Trg Ante Starčevića 4, 33000 Virovitica. Druga odluka je visina godišnje članarine, koja za ovu godinu iznosi 150 kuna. Osobe mlađe od 18 godina su i dalje oslobođene članarine.

Ako želite postati član Biciklističkog kluba BOR, saznajte više informacija na službenoj web stranici Kluba.

(www.icv.hr, bk-bor.hr)

[g-gallery gid=”506904″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content