U GOSTE STIŽU VALPOVAČKI MLJEKARI Malonogometni klub Slatina kreće s drugim dijelom sezone

Uprava, trener i igrači MNK Slatine okupili su se jučer (nedjelja) kako bi dogovorili planove i aktivnosti pred početak drugog dijela sezone 2. HMNL-Istok, koji počinje nadolazeći vikend 23./24. veljače.

Na prozivci seniora se odazvala većina igrača koja će odraditi devet utakmica drugog dijela sezone. Tako će u sljedeća dva vikenda u pogonu biti sve tri kategorije MNK Slatina, seniori, juniori i kadeti, a nakon toga kadeti završavaju svoje natjecanje, dok seniori i juniori nastavljaju paralelno svoje utakmice.

– Zaključak sastanka je bio da je prvi dio sezone odrađen na vrhunskoj razini, kako igrački tako i organizacijski, što planiramo nastaviti i u nastavku sezone. Prvo kolo nastavka smo domaćini Maloj Mljekari iz Valpova. Pozivamo sve naše vjerne navijače i simpatizere da nas podrže već ovaj vikend protiv Valpova. Zahvaljujemo se svim našim sponzorima, donatorima i članovima koji su omogućili drugoligaški futsal u našem gradu i našoj županiji. Posebno se zahvaljujemo medijima, Informativnom centru Virovitica, Radio Slatini i Domovina netu koji su nas pratili i izvještavali sa svih naših utakmicama – priopćili su iz Uprave MNK Slatina.

(www.icv.hr, adf, MNK Slatina)