VALENTINOVO U SRCU Ruže, pokloni i osmijeh kao hvala za ljubav

Valentinovo je dan kada na ulici naših gradova vidimo najviše ruža i cvjetnih aranžmana, kada cvjećarnice i zlatarnice rade „punom parom“. Dan kada se svi samozatajno smješkamo, očekujemo pismo voljene osobe, dar ili cvijet.

Mnogo je onih koji na Valentinovo izvode svoje bolje polovice na večere, u kino ili na desert. Dakako, okorjeli romantici večer će provesti u vlastitom aranžmanu, neki će provesti Valentinovo sa mrvicu manje „sladunjave“ romantike, uz palačinke s mnogo čokolade te pokloniti dragoj osobi pokoji cvijet ili poklon.

IMG 20190214 101451 Custom

Pripadnici snažnijeg spola, pokušat će uz romantičnu večeru pogled baciti i na Europsku ligu koja će sigurno poremetiti planove mnogim ženama.

Bez obzira planirate li neku posebnu večer ili ćete je provesti jednako kao i svaku drugu, treba znati da voljena osoba, bila muškog ili ženskog spola voli znati da je – voljena. Valentinovo, iako ga neki smatraju komercijaliziranim danom, odlična prilika da to iskažete osobi koja vam je „u srcu“.

IMG 20190214 090341 Custom

NARUČILI PET TISUĆA RUŽA 

Načina na koje to možete iskazati je mnogo. Najčešće je to ruža, a ponuda je bogata: od popularnih „flower box“ aranžmana, preko buketa, do ruže umotane u ukrasni papir, sa srcima. Velika je odgovornost nabaviti ruže za potrebe grada kao što je Virovitica te osigurati da ni jedna žena ne ostane bez nje.

Za to se pobrinula jedna renomirana virovitička cvjećarnica, čiji vlasnik kaže kako su samo za Valentinovo naručili preko 5 000 ruža. Ovogodišnji novitet dakao je „buket u tuljcu“ koji je izgledom osvojio srca mnogih žena, a onda (zbog njih) i muškaraca.

-Sve za najdražu – rekao nam je prolaznik koji je izašao s predivnim buketom iz jedne virovitičke cvjećarnice. I zbilja, nema toga što muškarac neće napraviti kako bi vidio sreću u očima svoje djevojke ili žene. Iz tog razloga, dostava cvjetnih aranžmana danas je ažurna po cijelom gradu.

IMG 20190214 110907 Custom

Da ne bi ispalo da samo muškarci daruju žene, važno je napomenuti da su se tjednima prije smišljala mala, slatka iznanađenja kako bi se osvojio osmijeh drage osobe.

Osim cvijeća, za Valentinovo se često poklanja i nakit, a oni „hrabriji“ momci odlučili su „potegnuti dublje u džep“ te postaviti pitanje koje svaka žena želi čuti. Nekoliko sretnica će večeras imati i priliku odgovoriti na to pitanje.

IMG 20190214 095551 Custom

Virovitičke zlatarnice spremne su dočekale Valentinovo te su se prsteni tjednima prije dizajnirali po posebnoj želji. Cijene su različite, naravno, ovisi o sastavu i o kamenu. – U mogućnosti smo udovoljiti klijentu do najmanjeg detalja – rekli su nam u jednoj poznatoj zlatarnici.

Doznali smo da će jedna djevojka biti zaprošena s prstenom koji stoji više od 10.000 kuna pa je sigurno da će, bar za ovaj par, Valentinovo 2019. godine ostati u posebnom sjećanju. (www.icv.hr, lmh)

[g-gallery gid=”507156″]

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content