Državna završnica za kadetkinje u Umagu: Lavice nakon lutrije sedmeraca do pobjede nad Kokom

U razigravanju za poredak od sedmog do dvanaestog mjesta, na Državnoj završnici u Umagu, kadetkinje 1234 Virovitice su pobijedile varaždinsku Koku 22:21 (17:17 – 9:9).

Utakmica koja nije obilovala kvalitetnom igrom, donijela je niz preokreta u rezultatu. Veći dio Virovitičanke su bile u prednosti, ali se ni u jednom trenutku nisu uspjele odvojiti na više od dva zgoditka prednosti. U posljednjoj minuti, pri rezultatu 17:17 Lavice nisu uspjele postići zgoditak u preostalih trinaest sekundi te se pristupilo izvođenju sedmeraca, pri čemu su svih pet igračica 1234 Virovitice uspjele postići zgoditak (Elena Bardić, Lea Zupčić, Marija Medved, Iva Đukić i Karla Tumpić), dok je Iva Mustač obranila jedan varaždinski udarac, što je bilo dovoljno za pobjedu.

IMG ad184da2fcb4e27b00e647183cb7b548 V Custom
foto: čitatelj

Ovom pobjedom kadetkinje 1234 Virovitice su se plasirale u razigravanje od sedmog do devetog mjesta. U nedjelju, 10. ožujka igraju s Trogirom i Udarnikom iz Velike Gorice.

Zgoditke za 1234 Viroviticu u susretu s Kokom su postigle: Lea Zupčić pet, Marija Medved četiri, Elena Bardić tri, Lukrecia Veršec dva te Ana Blažev, Nadia Dujmović i Tea Strusa po jedan.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content