Danas počinje Viroexpo, a otvorit će ga potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić

Potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić otvorit će danas, s početkom od 11 sati, 24. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019. Time će otvoriti i novu multifunkcionalnu halu koja se gradila sredstvima Ministarstva poljoprivrede i Virovitičko-podravske županije, te Grada Virovitice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Ove godine će se na Viroexpu, od 15. do 17. ožujka predstaviti 625 izlagača iz 29 zemalja uz novu zemlju sudionicu – Kraljevinu Španjolsku. Uz niz sadržaja, na Viroexpu će i ove godine biti i iznimno sadržajna stručna predavanja iz gospodarstva i poljoprivrede te niz ostalih događanja čiji program događanja se može vidjeti na službenoj internet stranici sajma www.viroexpo.hr.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji sajma: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.. Zemlja partner je Republika Slovenija, a Županija partner Splitsko-dalmatinska županija. Grad partner je Grad Zagreb. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i Slatinska banka te Osječko pivo.

Informativni centar Virovitica i ove je godine glavni medijski pokrovitelj te nas možete potražiti odmah ispred glavne pozornice gdje ćemo voditi i Sajamski radio. A na našem portalu www.icv.hr kao i svake godine potražite bogate fotogalerije sa svih događanja i zanimljivosti tijekom tri dana sajmovanja… Vidimo se… (www.icv.hr, www.vpz.hr, foto: M. Rođak)