BEZ NEKOLIKO PRVOTIMACA Slatina protiv Čazme došla do prve gostujuće pobjede u ovoj sezoni

Nogometaši Slatine su na gostovanje u Čazmu, u sklopu 15. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica otputovali s vjerom u svoje domete, ali sa sastavom koji je bio načet ozljedama.

To se na terenu nije osjetilo, jer je momčad težila pobjedi. Gosti su poveli u 18. minuti zgoditkom Dominika Hodaka. U 35. minuti domaći poravnavaju rezultat, kada je slatinski vratar Dino Radonjić sam ubacio loptu u mrežu. Već tri minute kasnije Matija Bubaš ponovno dovodi goste u prednost. U posljednjoj minuti prvog dijela utakmice Luka Čubelić povećava gostujuću prednost na 3:1.

U petoj minuti nastavka utakmice nogometaši Čazme smanjili su slatinsku prednost na 3:2. Konačni rezultat postavio je Luka Čubelić, svojim drugim, a slatinskim četvrtim zgoditkom na ovoj utakmici.

– Zadovoljan sam pristupom i angažmanom svojih igrača. Nismo kukali zbog ozljeda, već smo se nastavili boriti, što nam je donijelo prvu gostujuću pobjedu u ovoj sezoni. Mislim da momčad ima još prostora za napredak – sretan je bio slatinski trener Damir Pemper.

Čazma – Slatina 2:4
Najbolji igrač u redovima Slatine: Luka Čubelić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content