Udruga navijača GNK Dinamo Orahovica održala redovnu godišnju skupštinu

Udruga navijača GNK Dinamo Orahovica održala je svoju redovnu godišnju skupštinu predstavivši iznimno sadržajan rad s nizom aktivnosti. Predsjednik Damir Najmenik naglasio je kako je upravo orahovačka udruga nekoliko puta pohvaljivana od strane GNK Dinama za vjernost i veliku podršku klubu na gotovo svim utakmicama.

-Moram svakako reći kako naša Udruga svake godine ima sve veći broj članova, a posebno se ponosimo činjenicom da je našu web stranicu u 2018. godinu posjetio 3-milijunti posjetitelj što govori puno o popularnosti iste koja je praćena po cijelom svijetu. – rekao je Najmenik, dodavši kako su navijali za voljeni za klub diljem Hrvatske i po Europi.

– Ukupno smo u 2018. godini bili na 19 Dinamovih utakmica što je apsolutni rekord otkako postoji udruga. U protekloj godini posebno nam je bila značajna naša obljetnica, 10 godina postojanja Udruge, koju smo obilježili promocijom filma o Udruzi i godišnjom skupštinom na kojoj su nazočili dragi gosti iz Dinama, direktor marketinga Tomislav Rukavina, glasnogovornik Alen Lesički te prvotimac Mario Gavranović – istaknuo je Najmenik.

Nakon ostalih podnesenih izvješća, predsjednik Najmenik predstavio je i plan rada za tekuću godinu u kojem je istaknuo mogućnost organizacije 11. Plave noći Dinama u Orahovici, nastavak promocije fer i korektnog navijanja te očuvanje sjećanja i uspomene na Domovinski rat. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content