USPJEŠNI NA TRŽIŠTU AgroBema iz Sopja nudi široku paletu proizvoda za svakog poljoprivrednika

Na Viroexpu 2019. predstavila se i jedna tvrtka s područja naše županije, AgroBema iz Sopja, i to poznatim brendovima iz područja poljoprivredne mehanizacije i opreme. Posjetiteljima su po povoljnim cijenama ponudili proizvode Rolexa iz Poljske, Vogel&noota iz Srbije, Pronara, talijanske sustave za navodnjavanje, kao i proizvode slovenske tvrtke Tehnos. Poljoprivrednici su mogli saznati više o vrstama prskalica, prikolicama, drljačama, tanjuračama, kultivatorima, sadilicama…

– Na sajmu smo se predstavili brendovima koje zastupamo u Hrvatskoj. S nekim od naših strojeva već pokrivamo Dalmaciju i Istru, a širimo se na bjelovarsko područje i našu istočnu Slavoniju. U Virovitici smo se predstavili najviše mehanizacijom za obradu tla i zaštitu bilja, odnosno prskalicama – rekao je Dinko Beleg iz AgroBeme.

VIROEXPO događaji str 8 Custom

Tvrtka AgroBema darovala je sajmu međuredni dvoredni kultivator za kukuruz, marke Vogel&noot, model 642.17, vrijedan 12.500 kuna. Kupci su za njega mogli licitirati, a najbolju ponudu dao je OPG Luke Lovrekovića iz Detkovca, koji je ponudio 7.500 kuna. Početna cijena iznosila je 4.000 kuna, a licitirani iznos je u nekoliko navrata „mijenjao vlasnika“. Na kraju je Luka Lovreković preuzeo nagradu, a direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok naglasio je kako će se licitacijom dobivena sredstva donirati u humanitarne svrhe.

Dinko Beleg ističe kako su cijenama i mimo sajmova pristupačni kupcima. – Mi nemamo elitnih strojeva, ali imamo sve ono što je dostupno srednjem, ali ozbiljnom poljoprivredniku – rekao je. Za mnoge posjetitelje Viroexpa bio je to štand na kojem su rezervirali ili kupili važnu opremu i strojeve, poput malčera, drljače ili kratke tanjurače. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content