VIROEXPO 2019. Radovi na hali pri kraju, objavljen tlocrt sa svim izlagačima sajma

Bliži nam se 24. međunarodni sajam Viroexpo koji će se ove godine održati u novoj multifunkcionalnoj hali, koja je financirana od strane Ministarstva poljoprivrede kroz projekt Slavonija-Baranja-Srijem i Virovitičko-podravske županije. Prema riječima direktora Viroexpa Bojana Mijoka, sve će biti spremno za ovogodišnji sajam.

– Radovi na novoj hali Viroexpa, koje izvodi tvrtka Gradba, koju vodi obitelj Bardić, su pri kraju, te uskoro kreće s postavljanjem štandova unutar same hale i očekujemo da će radovi biti gotovi do srijede, 13. ožujka, dva dana prije samog sajma – rekao je zadovoljno direktor B. Mijok istaknuvši da je od danas objavljen i tlocrt sa svim izlagačima koji će sudjelovati na sajmu.

viroexpo radovi 5 3 2019 6RASPORED IZLAGAČA – UNUTRAŠNJI DIO

Ovogodišnje izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo 2019.”, održat će se od 15. do 17. ožujka, a svečano otvorenje sajma je u petak, 15. ožujka, u 11 sati.

– Ove godine imamo rekordan sajam što se tiče broja izlagača, ali i atraktivnosti njihove ponude. Znatno smo pojačali i vanjski prostor pa će ove godine na sajmu sudjelovati više od 90 posto svih prodavatelja poljoprivredne mehanizacije u Republici Hrvatske, što znači da će svaki poljoprivrednik iz naše županije i šire moći pronaći nešto za sebe – rekao je B. Mijok.

I ove će godine naši najmlađi do Viroexpa moći besplatnim sajamskim vlakićem koji će polaziti svakih sat vremena s Trga kralja Tomislava (ispod sata) te prevoziti do ulaza u sajam.

viroexpo radovi 5 3 2019 20Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma.

-Sve će biti spremno za ovogodišnji Viroexpo, za naše izlagače iz 29 zemalja i za sve posjetitelje jednog od najznačajnijih gospodarskih sajmova u Hrvatskoj – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, koji je uz zamjenika župana Marija Klementa i direktora Viroexpa Bojana Mijoka obišao radove na multifunkcionalnoj hali.

viroexpo obilazak 2 Custom
foto: K. Toplak

Organizatori i pokrovitelji Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo bit će Republika Slovenija.

(www.icv.hr, žđl, www.vpz.hr, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”511336″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content