VIROVITICA I PAPUK U VELIKOM ŽUPANIJSKOM DERBIJU Spudić: S desetkovanim sastavom do tri boda

Ove subote, 16. ožujka s natjecanjem u proljetnom dijelu sezone kreću nogometni četvrtoligaši, a snage će na Vegeški odmjeriti domaća Virovitica i orahovački Papuk, vodeća momčad 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Bit će to nogometni praznik, a ne sumnjamo da će tribine biti popunjene do posljednjeg mjesta.

Papuk i Virovitica kreću u lov za plasman u treće ligu Sjever

Iduće sezone dolazi do reorganizacije natjecanja na razini treće lige. Ponovno će biti formirana treća liga Sjever, kojoj će gravitirati Virovitičko-podravska županija. U propisanom roku za natjecanje u spomenutoj ligi s područja naše županije su se prijavila dva kluba, vodeći Papuk iz Orahovice i Virovitica. Za plasman u novu ligu treba ispuniti niz kriterija. Upravo ova dva kluba u subotu, 16. ožujka u Virovitici igraju županijski derbi.

Samuel Spudić: “S desetkovanim sastavom do tri boda”

Proteklog nedjelje igrale su se utakmice četvrtog kola županijskog kupa. Nogometaši Virovitice pobijedili su na gostovanju ambicioznog županijskog drugoligaša Borovu minimalno 1:0.

IMG 5599 Custom e1550911884890

-Na početku smo propustili nekoliko izglednih prilika, pa smo se do kraja utakmice morali grčevito boriti za pobjedu. Cilj smo ostvarili – rekao je trener Samuel Spudić.

U subotu, u 14. kolu 4. lige BJ-KC-VT na igralištu sportskog centra Vegeška desetoplasirana Virovitica igra županijski derbi s orahovačkim Papukom, koji je vodeća momčad lige.

-Imam problema s igračkim kadrom za derbi s Papukom. Zbog školskih obveza, ozljeda i kartona neće moći igrati šestorica igrača. Nećemo se predati. Vjerujem da ostatak momčadi može doći do pozitivnog rezultata i pobjede protiv jakog Papuka – najavio je utakmicu trener Spudić.

Krsnik: U Viroviticu idemo po pobjedu

Nogometaši orahovačkog Papuka nakon trijumfa u 4. kolu županijskog nogometnog kupa u Ćeralijama, okreću se pripremi za nastavak natjecanja 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

U prvom kolu nastavka, a ukupno 14. prvenstvenom Papuk će u goste županijskom rivalu, Virovitici. Trener Papuka Darko Krsnik zadovoljan je odrađenim pripremama, dovedena su pojačanja na mjestima na kojima je trebalo, intenzivno se radi na uređenju okoliša igrališta i osiguravanja svih uvjeta za normalan rad ekipe.

Nk Papuk pripreme ponovno na klupi Darko Krsnik Custom

-Odradili smo dobre pripreme, doveli nekoliko pojačanja i više nego spremni čekamo nastavak prvenstva. Evo unazad nekoliko odana, postavljeni su novi stupovi, a potom ubrzo očekujemo i instalaciju reflektora na pomoćnom terenu kako bi taj teren mogao biti korišten za večernje treninge. Odigrali smo ovaj tjedan tešku utakmicu u Kupu, ali siguran sam da će se dečki na vrijeme oporaviti i spremni dočekati ogled s Viroviticom. Što se tiče utakmice, mi kao i uvijek idemo na pobjedu, nema kalkulacija jer se želimo zadržati na čelnoj poziciji. Imamo odličnu momčad, pokrivenu sada na svim pozicijama s adekvatnim zamjenama i potpuno vjerujem u svoju momčad. Idemo se nadigravati i pokazati zašto smo na prvom mjestu. Naravno, maksimalno respektiramo našeg domaćina koji zasigurno ima veliki motiv i zato možemo uspjeti samo ako odigramo maksimalno što i očekujem – rekao je Krsnik.

(www.icv.hr, vg, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content