VIROVITICA REMIZIRALA U GRABROVNICI Skoko pogodio za vodstvo, Presečan uzvratio eurogolom

Nogometaši Virovitice danas (nedjelja) su odigrali utakmicu 15. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog, na nogometnom igralištu u Grabrovnici.

Lijepo i sunčano vrijeme u Grabrovnicu je privuklo oko 250 gledatelja, koji su u prvom poluvremenu gledali jednu čvrstu utakmicu, ali bez pogodaka. Obje momčadi imale su nekoliko izglednih šansi, koje nisu iskoristili. Na predah se otišlo s 0:0.

Za vrijeme pauze, trener Virovitice Samuel Spudić očito je pronašao recept za još bolju igru svojih pulena, koji su u drugo poluvrijeme ušli s velikom željom da što prije postignu vodeći zgoditak, a želja im se ostvarila već u 61. minuti. Nakon nekoliko kvalitetnih dodavanja koja su “spojili” Denis Kovač i Rok Horaček, loptu je primio Luka Skoko i opalio iz prilično teške pozicije, ali mala nesigurnost “domaćeg” vratara bila je dovoljna za vodeći pogodak Virovitičana. Skoko je proslavio pogodak otrčavši prema Građanima, vjernim navijačima Virovitice, koji su i ovu utakmicu ispratili pjesmom od prve do posljednje minute.

Vodstvo Virovitičana trajalo je samo dvije minute. U 63. minuti “domaća” momčad pripremila je akciju, koja je bila kobna za vratara Krešimira Tomljanovića. S ruba 16 metara, iskosa, eurogolom u suprotne rašlje fantastično je pogodio inače trener-igrač Mladosti, Ivan Presečan, a proslava pogotka podsjećala je na onu Robbiea Keanea, legende irske nogometne reprezentacije.

54526065 1764794793620184 5931288087031185408 n Custom
foto: facebook, NK Virovitica

Imala je Virovitica do kraja utakmice nekoliko dobrih prilika, ali rezultat se nije mijenjao. Nogometaši oba sastava, kao i treneri, nisu bili zadovoljni igralištem u Grabrovnici, jer, kako kažu, nisu mogli razviti igru kojoj inače teže.

-Mislim da smo bili bolja ekipa na terenu, ali ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa. Oni su čekali kontre i dugim loptama pokušavali prebacivati igru, a sa jednom takvom loptom i naravno eurogolom njihova trenera-igrača, došli su do izjednačenja – rekao je strateg Virovitice S. Spudić.

Novu priliku za tri boda Virovitica će imati sljedećeg vikenda, kada im u goste dolazi četvrtoplasirana momčad lige, Dinamo iz Predavca.

Mladost Kloštar Podravski – Virovitica 1:1
Najbolji igrač u redovima Virovitice: Krešimir Tomljanović

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content