2. ŽNL Gradski derbi u Svetom Đurđu, derbi začelja u Lukaču, Zrinski favorit u susretu s Crncem

Danas (nedjelja) u 16.30 sati igraju se utakmice 14. kola drugih županijskih liga.

U skupini Zapad igra se gradski derbi. Sveti Đurađ dočekuje milanovački Sokol. Četiri godine Sveti Đurađ ne zna za poraz u susretima sa Sokolima. Mogu li Milanovčani prekinuti tu, za njih neugodnu tradiciju?

Turanovac će na “svom” terenu u Lukaču  pokušati doći do prve pobjede u proljetnom dijelu prvenstva u susretu s Bilogorom 1947. iz Špišić Bukovice. Neizvjesno bi trebalo biti u Vukosavljevici i Terezinom Polju, dok je Omladinac favorit u susretu s Croatijom.

U skupini Istok, Zrinski u Novoj Bukovici je favorit u susretu s Crncem. U svim ostalim utakmicama gostujuće momčadi su bolje plasirane na tablici od domaćih, što ne znači da su im bodovi unaprijed osigurani.

U skupini Zapad igraju: Sveti Đurađ – Sokol Milanovac, Turanovac – Bilogora 1947. Špišić Bukovica (utakmica se igra u Lukaču), Mladost Vukosavljevica – Podgorje, Omladinac Korija – Croatia Grabrovnica i Drava Terezino Polje – Gradina, dok je Dinamo iz Kapele Dvora slobodan.

U skupini Istok igraju: Kozice – Standard Nova Šarovka, Zrinski Nova Bukovica – Crnac, Munja Veliki Rastovac – DOŠK, Mladost Bakić – Mladost Miljevci i Tehničar – Ćeralije, dok je Borova slobodna.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content