DJEVOJKE, POZOR! Prijavite se na izbor za Miss Supranational za Slavoniju i Baranju

I ove će se godine ljepotice iz Slavonije i Baranje boriti za ulazak u finale Miss Supranational of the World, a samo šest djevojaka će dobiti priliku sudjelovati na nacionalnom izboru. Regionalni izbor organizira direktorica izbora za Miss Supranational za Slavoniju i Baranju – Anita Cabraja, koja poziva sve djevojke od 17 do 26 godina da 26. travnja u 20 sati dođu u night Club Sens bar night u Slavonski Brod i izbore se za nastup na regionalnom izboru.

– Šest najljepših će predstavljati regiju na izboru za najljepšu Hrvaticu, koja će se na 9. Miss Supranational of the World sa stotinjak djevojaka boriti za titulu miss. Finalistice će biti nagrađene vrijednim nagradama sponzora, a izbor se prenosi u stotinjak zemalja svijeta. Specifičnost ovog izbora je da na svjetsko finale odlazi 6 djevojaka – rekla je Anita Cabraja.

Izbor će, dodaje, biti na visokom nivou, a bit će uključeni vrhunski stručnjaci iz područja mode, make up-a, frizera, koreografa. Prijaviti se možete putem Facebooka u inbox Anita Cabraja, na email [email protected] ili direktno u Shisha Clubu Horoskop, prijave traju do 20. travnja. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content