DREAM WEDDING TASIA Ovo je razlog zašto bi za dekoriranje vjenčanja iz snova trebali odabrati upravo njih!

Bliži se vaš najsretniji dan, želite da bude savršen i baš onakav kako zamišljate? Dream Wedding Tasia ispunit će sve vaše želje, a vi ćete se osjećati kao kraljica uz pregršt stila i glamura.

Prepustite svoj dan u sigurne i spretne ruke koje će dati svoj maksimum i pretvoriti svaku vašu želju i ideju u pravo remek-djelo. Kako bi svaka dekoracija bila savršena i očaravajuća djelatnice Dream Wedding Tasia posvetit će pažnju baš svakom detalju te će vaše dekoracije napraviti neposredno prije vjenčanja kako bi bile svježe. Također, individualnim pristupom i razgovorom s vama doći će do kreacije koja će naglasiti vaš karakter i osobnost.

FB IMG 1545330651762

U Dream Wedding Tasia posebnu važnost pridaju cvjetnim kompozicijama koje moraju biti suvremene, pomalo glamurozne, odisati romantikom, ali i luksuzom te biti u skladu s europskim i svjetskim standardima dizajna vjenčanja. No, sve po vašim željama pa tako i cvijeće te svi popratni detalji koji su vrhunske kvalitete, zanimljivih modernih boja i oblika, bit će baš kakvi poželite te usklađeni s temom vjenčanja.

Dopustite da Dream Wedding Tasia organizira vaše vjenčanje iz snova koje će ispričati vašu priču.

FB IMG 1548329138158

Osim vjenčanja iz snova Dream Wedding Tasia za vas radi dekoracije i cvjetne kreacije i za druge prigode.  Iznenadite svoje najmilije za njihov rođendan ili neku drugu prigodu te im poklonite očaravajuće i prekrasne bukete ili flower boxove.

Isto tako, Dream Wedding Tasia organizira i druge proslave poput rođendana, djevojačkih i momačkih večeri. Prepustite se u sigurne i spretne ruke koje će dati svoj maksimum i pretvoriti svaku vašu želju i ideju u pravo remek-djelo!

Učinite pravi korak i kontaktirajte Dream Wedding Tasia na 098/166 6421 ili zavirite u čaroliju dekoracija na njihovoj Facebook stranici.

(promo)

[g-gallery gid=”509864″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content