STOLNI TENIS Teo Lorenzo Radović pobjednik kvalifikacijskog HSTS-ovog turnira za Prvenstvo Hrvatske

foto: ilustracija, STK Virovitica

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici održan je kvalifikacijski turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza za regiju Slavonija Zapad, odnosno kvalifikacije za odlazak na Prvenstvo Hrvatske.

Turnir je okupio dvadesetak najboljih stolnotenisača regije Slavonija Zapad (Bjelovar, Pitomača, Slavonski Brod, Strmac, Slatina, Virovitica) u kategoriji mlađih kadeta rođenih 2006. i 2007. godine. Turnir je održan u organizaciji Stolnoteniskog kluba Virovitica i Hrvatskog stolnoteniskog saveza Regije Slavonija Zapad.

foto: STK Virovitica

Od virovitičkih igrača nastupili su Teo Lorenzo Radović i Luka Ljulj te su prošli grupnu fazu natjecanja. Radović u osmini finala i četvrtfinalu prolazi s rezultatom 3:0 dok Ljulj gubi u osmini finala 3:1.

U polufinalu Radović je bio bolji od Balića s 3:0 (11:5, 11:6, 11:7), a u finalu uvjerljiva pobjeda nad Špoljarićem iz Pitomače također s 3:0 (11:2, 11:3, 11:5 ). Ovim sjajnim rezultatom Radović je ostvario plasman na Prvenstvo Hrvatske, koje će se održati od 31. svibnja do 2. lipnja u Zagrebu.

(www.icv.hr, mš)

foto: STK Virovitica