SVE ZA DJECU Bogatu ponudu i posebne akcije pronađite u Dječjem centru Maja

U Dječjem centru Maja u Virovitici možete pronaći sve od opreme, posteljine i namještaja do odjeće i igračaka za djecu od 0 do 14 godina. Bogata ponuda i širok asortiman očekuju vas na adresi Antuna Mihanovića 17 u Virovitici.

Ono što većina ne zna, Dječji centar Maja prostire se na dvije etaže, odnosno prizemlje i podrum. U prizemlju pronađite igračke za najmlađe, za dječake i djevojčice, tricikle, guralice i bicikle, kao i vozila na pedalu, konjiće za ljuljanje, vrtuljke za krevetiće te podloge za igru. Također, tu je i kvalitetna i moderna odjeća, od bodija, kompletića, podbradaka do prekrivača, setova, opreme za krštenje te obuće i čarapa. Tu je i posteljina, odnosno baldahini, plahte, jastuci za nošenje, dekice/prekrivači, jastuci za dojenje, vreće za spavanje…

djecji centar maja 1

U podrumu vas očekuje najveći izbor dječje opreme, kolica, autosjedalice, kadice, kahlice, povišenja, ležaljke, vrtići, nosiljke, hranilice. Također, Dječji centra Maja najbolji je izbor za sve on koji traže dječji namještaj – komode i ormarići, dječji krevetići, koljevke…

No, to nije sve, u Dječjem centru Maja možete naručiti sve što poželite od brandova koje zastupaju: Foppapedretti, Lorelli, Chipollino, Chicco, Freeon, Prime bebe, Maxi cosi, Avionaut, Berber, Vtech, Bebetto, Tutek.

djecji centar maja 11

Za svoje kupce pripremili su i posebne popuste – na određeni dio asortimana igračaka 15 posto popusta za gotovinu, a svakoj trudnici na iznos iznad 800 kuna odobravaju 15 posto popusta za gotovinsko plaćanje (na rate do 6 mjeseci 10 posto) kod kupnje opreme za novorođenče – kolica, krevetića, komoda i madraca.

Dječji centar Maja možete pronaći i u Slatini!

Slatina:
Trg sv. Josipa 7
Tel: 033/400-317
Radno vrijeme:
pon-pet: 8-20
sub: 8-15

Virovitica:
Antuna Mihanovića 17
Tel: 033/721-514
Radno vrijeme:
pon-pet: 9.30-16.30
sub: 8-13

(promo)

[g-gallery gid=”520358″ watermark=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content