USUSRET USKRSU U općini Lukač zavladala vesela atmosfera uz tamburaše i domaće uskrsne delicije

Općina Lukač u suradnji s Udrugom umirovljenika općine Lukač danas (subota) je organizirala druženje pod geslom “Ususret Uskrsu”. Riječ je o manifestaciji koja je prikazala sve čari uskrsnih običaja, a održana je na nogometnom igralištu u Gornjem Bazju.

Nazočni su u veseloj atmosferi, koju su “začinili” tamburaši, uživali u mirisima i okusima kuhane domaće šunke, kuhanih jaja te ostalih domaćih uskrsnih delicija.

IMG 2336 Custom

-Na manifestaciju Ususret Uskrsu, pozvali smo mještane iz svih naših naselja, da se dođu dobro zabaviti i kušati domaće uskrsne delicije, kako bi ove uskrsne blagdane dočarali u najboljem svjetlu. Čestitam Udruzi umirovljenika općine Lukač na odličnoj organizaciji i zahvaljujem svima koji su se danas odazvali – rekao je načelnik općine Lukač Đuro Bukvić.

Druženje u prvom planu, uz ples i pjesmu nastavilo se do poslijepodnevnih sati, a cilj ove manifestacije u potpunosti je postignut.

IMG 2329 Custom 1

-Hladno i kišno vrijeme nije nam uspjelo pokvariti planove. Na današnjoj manifestaciji skupio se zavidan broj gostiju, koji su mogli uživati u domaćim delicijama, a sve to bilo je popraćeno pjesmom i mogu reći da sam izuzetno zadovoljan – zaključio je predsjednik Udruge umirovljenika općine Lukač Branko Videković.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”520656″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content