1. ŽNL Desetkovana Bušetina 1947. potopljena na Školskom vrtu, četekovački Dinamo i Voćin podijelili bodove

Momčad Bušetine 1947. zbog ozljeda i radnih obveza, na utakmicu 22. kola prve županijske nogometne lige na stadion Školski vrt u Gornjem Bazju doputovala je samo s devet igrača.

Domaća momčad također nije bila kompletna, ali je iskoristila brojčanu nadmoć i na teškom, kišom natopljenom terenu gostujuću mrežu napunila sa šest zgoditaka. U prvom dijelu domaći igrači su postigli samo dva pogotka, dok su u drugom, kada su se gosti izmorili postigli još četiri. Strijelci su bili Mario Pšihistal, Dino Milinović, Mario Karnik, Toni Zeba, Nikola Kristić i Leo Hokman. Zgoditak za goste postigao je njihov najbolji strijelac Janko Brlas iz kaznenog udarca.

Bratstvo Gornje Bazje – Bušetina 1947. 6:1
Igrač utakmice: Kristijan Mrazović

U susjedskom derbiju po lošem vremenu Dinamo iz Četekovca i Voćin su u utakmici 22. kola prve županijske lige podijelili bodove rezultatom 1:1. U igri je bilo više žustrine i borbenosti, nego kvalitete. Gosti su poveli zgoditkom Hrvoja Čovića u 25. minuti. S tim rezultatom su momčadi otišle na odmor. U nastavku je domaća momčad uspjela poravnati rezultat zgoditkom Marija Košoroga u 58. minuti. Podjelom bodova morale su se na kraju zadovoljiti obje momčadi.

Dinamo Četekovac – Voćin 1:1
Igrač utakmice: Marijo Košorog

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”527182″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content