2. ŽNL Omladinac razmontirao Dravu, gradski derbi u Milanovcu pripao Podgorju, Borova potopila Crnac

Proteklog je vikenda odigrano osamnaesto kolo drugih županijskih nogometnih liga.

U skupini Zapad vodeći Omladinac, nakon remija u Gradini, vratio se navici pobjeđivanja. Na svom terenu bio je bolji od Drave iz Terezinog Polja s visokih 10:0. Gosti su doputovali samo sa devet igrača. Tri zgoditka u domaćim redovima postigao je Godeč, dva su pridodali Jelovečki i Škvarić, a po jednog Varga, Jeličić i Kozlinger.

U gradskom derbiju u Milanovcu igrali su domaći Sokol i Podgorje. Gosti su imali problema s vratarom, pa je na gol morao stati igrač Mihael Podgornik. Sokoli su poveli 1:0, ali su na kraju uvjerljivo poraženi 6:2. Tri zgoditka za goste postigao je Tomislav Krmpotić, dva Alen Đureš i jedan Matija Krmpotić.

IMG 4628 Custom

Dinamo iz Kapele Dvora na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju minimalno je pobijedio Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice. Domaćima su pobjedu svojim zgodicima donijela braća Mirko i Mato Iličić. Za goste je strijelac bio Stipo Djak.

U skupini Istok vodeća Mladost iz Miljevaca na svom terenu pobijedila je Standard iz Nove Šarovke rezultatom 2:0 zgodicima Hrvoja Ibričića.

Borova je ispratila goste iz Crnca s tucetom u mreži, a utakmica je završena u 80. minuti jer je gostujuća momčad ostala s premalim brojem igrača. Četiri zgoditka postigao je Tomislav Holec, Antun Stupar tri, a Darko Obžetić dva, a po jedan Pipić i Vuzem. Ovom pobjedom Borova se vratila na drugu poziciju na tablici.

Munja je u Velikom Rastovcu tek pred kraj slomila otpor Tehničara iz Cabune i pobijedila 3:0. Dva zgoditka postigao je Vida.

Zrinski iz Nove Bukovice je s visokih 5:2 pobijedio susjedne Kozice na njihovom terenu. Za goste dva puta mrežu je pogodio Toni Vukalović.

Ćeralije pod palicom novog trenera Ivice Evića igraju sve bolje. Pobijedili su u Bakiću domaću Mladost 4:1. Dvostruki strijelac za goste bio je Đorđević.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”526315″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content