4. LIGA BJ-KC-VT Nekompletna Virovitica poražena na teškom gostovanju u Ferdinandovcu

Nogometaši Virovitice proteklog su vikenda gostovali u Ferdinandovcu, u sklopu 22. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Iako su silno željeli pobjedu i “osvetu” za minimalni poraz na Vegeški u jesenskom dijelu prvenstva, to se ipak nije dogodilo. Domaća momčad pokazala se kao “tvrd orah”. Inače Ferdinandovac igra ove sezone vrlo dobar nogomet i trenutno su četvrtoplasirana momčad lige. Virovitica je na ovo teško gostovanje stigla prilično iscrpljena, bila joj je ovo treća utakmica u osam dana.

Još jedan veliki problem u ovoj utakmici bio je manjak igrača, pa je trener Samuel Spudić na klupi za pričuve imao samo dva igrača, bez rezervnog vratara. U ekipi ovoga puta nije bilo inače borbenog Slavena Markovića, kao ni ozlijeđenog Tomislava Blaževića. Prvi vratar Krešimir Tomljanović također je izostao s ove utakmice, dok su Mikičić, Vinak i Huber odrađivali juniorsku utakmicu.

Sve to rezultiralo je na kraju porazom 3:1, a jedini pogodak za virovitičku momčad postigao je Rok Horaček. Imali su Virovitičani nekoliko sjajnih prigoda, ali bez koncentracije u samoj završnici. Zanimljiv je podatak da su obje momčadi utakmicu završile bez kartona, što govori prije svega o fer i korektnoj utakmici. Virovitičane sljedećeg vikenda očekuje županijski derbi protiv Pitomače na Vegeški.

Ferdinandovac – Virovitica 3:1
Igrač utakmice: Rok Horaček

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content