DVD VIROVITICA Virovitica i Korija pokazali spretnost, čeka ih borba na Županijskom natjecanju

DVD Virovitica bio je domaćin gradskog vatrogasnog natjecanja na kojem se danas  (nedjelja) natjecalo ukupno šest ekipa iz Virovitice i Korije.

Uvježbanost i spremnost u izazovima u redovima Virovitičana pokazala je muška B i ženska B ekipa iz Virovitice, podmladak ženski (od 6 do 12 godina) te mladež ženska, dok je za Koriju izazove svladala ekipa podmlatka muškog (od 6 do 12 godina) te mladež muška.

MG 8582

Kroz vježbu nabave vode, rušenje meta s brentačama i vježbu s brentačama i cijevima,  sve ekipe plasirale su se na Županijsko natjecanje, koje će se održati za odrasle 9. lipnja u Kladarama, dok će se za djecu i mladež županijski rang natjecanja održati 16. lipnja u Suhopolju.

-Natjecanje je bila svojevrsna kristalizacija svih dosadašnjih vježbi, ali i aktivna priprema za Županijsko natjecanje. Iako ovdje nije bilo konkurencije, sve ekipe su plasirane na Županijsko natjecanje, moram reći kako nas prava borba tek čeka – kaže Mario Pavelić, predsjednik DVD-a Virovitica koje broji 95 članova, od čega je tridesetak djece i mladeži. (www.icv.hr, mlo, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”527056″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content