KIKS BRATSTVA Vinakova momčad bez pobjede na Školskom vrtu protiv oslabljenih Čađavčana

Nakon poraza u susretu sa Slogom iz Zdenaca, u Gornjem Bazju su očekivali sigurnu pobjedu na svom Školskom vrtu u susretu s Mladosti 1930. iz Čađavice u 24. kolu prve županijske nogometne lige.

Prema prikazanoj igri Bratstvo je trebalo uvjerljivo pobijediti, ali u momčadi trenera Elvisa Vinaka nije bilo krvnika, igrača koji bi napunio gostujuću mrežu. Oslabljeni gosti iz Čađavice prihvatili su ponuđeno. Nakon domaćih promašaja gostujući igrač Antonio Martinčević u 61. minuti dovodi svoju momčad u prednost 1:0.

Domaći nogometaši su još više pojačali ritam te su u 74. minuti poravnali rezultat zgoditkom Marija Pšihistala. Do kraja utakmice bilo je nekoliko izglednih prilika, ali bez promjene rezultata.

IMG 8523 Custom

– Ne računaju se pogođene vratnice i prilike već pogoci te smo osvojili samo bod. Ipak čestitam svojoj ekipi na borbi, ali eto, ovog puta nije išlo – nezadovoljan rezultatom bio je trener Bratstva Elvis Vinak.

S druge strane, vrlo zadovoljan viđenim bio je gostujući strateg Robert Đurina.

– Doputovali smo u oslabljenom sastavu te smo došli do boda, što je za nas ravno pobjedi – izjavio je nakon utakmice R. Đurina.

Bratstvo Gornje Bazje – Mladost 1930. Čađavica 1:1
Igrač utakmice: Antonijo Kovač

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”530252″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content