KINO SLATINA Ovog vikenda “Godzilla II – Kralj zvijeri” i MA – horor nakon kojeg ćete paziti kod koga idete tulumariti!

Ovog vikenda uživajte u izvrsnim filmovima u Kinu Slatina. Na rasporedu su:

PROGRAM VELIKE DVORANE

GODZILLA II – KRALJ ZVIJERI
-akcijski, avantura, fantazija

petak, 31.05. u 19:00
subota, 01.06. u 19:00
nedjelja, 02.06. u 19:00

Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njezini članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja se sukobljava s Mothrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kingom Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovječanstva staviti pod veliki upitnik…

Cijena ulaznice: 25 kuna

MA
-horor, triler

petak, 31.05. u 21:30
subota, 01.06. u 21:30
nedjelja, 02.06. u 21:30

Oskarovka Octavia Spencer je Sue Ann. Povučena žena iz Ohioa. Jednog dana joj pristupa Maggie (Diana Silvers), nova teenegerka u gradu, sa zamolbom da kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje. U tome Ann vidi priliku za stvaranje prijateljstva s novim mladim ljudima. Osim kupnje pića teenegerima nudi i svoju kuću (podrum) kao mjesto za partijanje. Ali postoji samo jedno pravilo. Da nikada se ne popnu na gornje katove kuće.
Uskoro se svakodnevno partijanje počinje pretvarati u opsesiju i noćnu moru kako Ma (nadimak Sue Ann) počinje pokazivati svoju zlokobnu stranu te se njezin podrum iz najboljeg mjesta za partijanje u gradu polagano počinje pretvarati u najgore mjesto na svijetu. Uz navedene u Ma glume i Juliette Lewis kao Maggieina mama, Luke Evans kao otac od jednog lokalnog klinca, Missi Pyle kao njegova djevojka, te McKaley Miller, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo i Dante Brown kao Maggieini prijatelji.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina, video: youtube)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content