U PITOMAČI GOSTUJE TEHNIČAR IZ CVETKOVCA Može li Bosilkovski zaustaviti vodeću momčad lige?

Ovog vikenda igra se pretposljednje, 25. kolo 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a Pitomača će biti domaćin u još jednoj utakmici, nakon što je ugostila Ferdinandovac u proteklom kolu. Ovog puta protivnik je najteži mogući u ovom trenutku, vodeća momčad lige, Tehničar iz Cvetkovca.

Pitomačani u ovaj susret ulaze s dozom optimizma, na krilima pobjede protiv Ferdinandovca u proteklom kolu 4:2, koji je također momčad iz vrha ljestvice. Može li Pitomača svladati lidera iz Cvetkovca i pomoći orahovačkom Papuku da zasjedne ponovno na čelnu poziciju?

-U goste nam dolazi Tehničar iz Cvetkovca, koji je već četiri godine u vrhu. Zna se njihov cilj, to je naslov prvaka. Nama bi se u sastav trebao vratiti već duže vrijeme ozlijeđeni Milan Prlić pa ćemo biti jači. Ako odigramo na razini prošle utakmice, možemo se nadati pozitivnom rezultatu – najavio je utakmicu trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Utakmica se igra u subotu, 1. lipnja u 17 sati. Bit će ovo ujedno i posljednja utakmica Pitomače na domaćem terenu, pa bi bodovi iz ovog susreta domaćim navijačima bili najljepši poklon za kraj sezone.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content