UPIS UČENIKA Prijemni ispit za male buduće zvijezde u Glazbenoj školi „Jan Vlašimsky“

Želite li postati vrhunski glazbenik, glazbeni teoretičar ili vrhunski solo pjevač? Prve korake do svjetskih pozornica započnite u Glazbenoj školi „Jan Vlašimsky“ koja poziva na upis u prvi razred osnovnoga glazbenog obrazovanja za školsku godinu 2019./2020.

Pravo upisa u prvi razred osnovnoga glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila sedam godina života i zadovoljila kriterije propisane kurikulumom umjetničkog obrazovanja.

Prijemni ispiti održavaju se na tri lokacije; u Virovitici, Suhopolju i Pitomači. U Matičnoj školi u Virovitici, polaznici se mogu upisati na učenje glasovira, gitare, harmonike, tambure, trube, saksofona, flaute, klarineta, violončela i violine. Polaznici se u odjel u Suhopolju mogu upisati na slijedeće instrumente: glasovir, gitaru, harmoniku.
U Područnoj školi dr. Marijana Jergovića u Pitomači, polaznici se mogu upisati za učenje glasovira, gitare, harmonike, tambure, trube, flaute i violine. Broj učenika koji se upisuje na pojedini instrument ovisi o broju slobodnih mjesta u Glazbenoj školi.

Zbog ograničenog broja upisa u Glazbenu školu kandidati polažu prijemni ispit za koji nije potrebno predznanje. Na prijemnom ispitu provjerava se glazbeno pamćenje, ritam i sluh kandidata.

Prijemni ispit za školu u Virovitici održat će se u prostoru Glazbene škole, ul. Antuna Mihanovića 21, u Virovitici, 05. lipnja 2019. godine (srijeda) u 11,00 i u 17,00 sati .

Prijemni ispit za dislocirani odjel u Suhopolju održat će se u prostoru Osnovne škole Suhopolje, Ul. kralja Tomislava 26, Suhopolje 10. lipnja 2019. godine (ponedjeljak) u 17,00 sati .

Prijemni ispit za područnu školu u Pitomači održat će se u prostoru Glazbene škole dr. Marijana Jergovića Pitomača, Trg kralja Tomislava 1, Pitomača, 10. lipnja 2019. godine (ponedjeljak) 10,00-12,00 sati i 16,00-19,00 sati .

Rezultati sa prijemnog ispita biti će objavljeni 10. lipnja 2019. godine na oglasnoj ploči škole i web stranicama škole www.vlasimsky.hr pod lozinkom koja je navedena na prijavnici. (www.icv.hr, lmh)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content