ŽUPANIJSKI KUP Slatina srušila orahovački Papuk, pobjedu potvrdio Luka Čubelić

U prvoj utakmici poluzavršnice Županijskog nogometnog kupa za seniore pred gotovo 300 gledatelja, na svom stadionu Antuna Tone Butorca Slatina je pobijedila orahovački Papuk rezultatom 3:2.

Domaće je u prednost doveo najiskusniji igrač Ozren Vurdelja u trećoj minuti utakmice. Matija Krsnik u 14. minuti poravnao je rezultat na 1:1. Veliki hendikep za domaćeg trenera bio je izlazak iz igre zbog ozlijede najubojitijeg slatinskog igrača Matije Bubaša u 19. minuti. U 24. minuti Domagoj Jendrašić dovodi domaću momčad po drugi puta u prednost 2:1. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

IMG 2377 Custom

U nastavku igre u dvije minute postignuta su dva zgoditka. Prvo je u 65. minuti svojim drugim zgoditkom Matija Krsnik po drugi puta izjednačio rezultat. Nakon minute igre, Luka Čubelić postavlja konačni rezultat 3:2.

Prema mišljenju gostujućih igrača treći slatinski pogodak postignut je nakon prekršaja nad vratarom Eljfatom Mehmedijem.

– Prije utakmice dečkima sam rekao da je svaka pobjeda dobra. Mislim da možemo biti ukupni pobjednici i ući u finale. U Orahovici nas također očekuje teška utakmica. Bilo je obostranih prilika, a mi smo na kraju bili uspješniji – zadovoljan je bio trener Slatine Damir Pemper.

IMG 2337 Custom

-Utakmica je bila čvrsta i dinamična s puno prilika na obje strane, na kraju mislim da bi bilo najrealnije da je završilo neriješeno. Pogreškama u obrani smo stvorili domaćoj ekipi nekoliko prilika. Prema mom mišljenju treći zgoditak domaće momčadi postignut je nakon očiglednog prekršaja na našem vrataru – rekao je trener Papuka Darko Krsnik.

(www.icv.hr, mš, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”526492″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content