Druge večeri “RockBluesFesta” Virovitičani uživali u nastupima Mateja Blaževića, Scast Blues Tria i Harpoon Blues Banda

Da su Virovitičani veliki ljubitelji rock i blues glazbe dokazao je i drugi dan Međunarodnog Rock Blues Festivala Virovitica. Druga večer ovog glazbenog festivala koju organizira Udruga „Nota“ ponovo je privukla mnogobrojne posjetitelje željne kvalitetne glazbe. Tri glazbene točke oduševile su virovitičku publiku koja je svojim entuzijazmom dala do znanja da već sad jedva čeka iduće festivalsko izdanje.

Večer je otvorio mladi virovitički kantautor Matej Blažević. Pod imenom Tata Mata Matej, koji je inače član Kvarteta Artes, imao je prvi samostalni nastup što se tiče blues glazbe. Izvedbama poznatih i autorskih pjesama na gitari i usnoj harmonici, ali i interakciji s publikom osvojio je posjetitelje te se, nadamo se, uvjerio kako bi mu samostalni live nastupi trebali prijeći u naviku.

IMG 5397 Custom

Gosti iz Mađarske, točnije iz Budimpešte i Kapošvara, Scast Blues Trio idući su „zauzeli“ pozornicu. Svojim impresivnim glazbenim sposobnostima oduševili su publiku instrumentalnim izvedbama te nakon odsviranog seta nisu mogli odbiti izlazak na jedan bis. Šećer na kraju ove glazbene poslastice bio je osebujan Harpoon Blues Band iz Splita uz čije izvedbe nije bilo glave ili koljena koja se nije kretala u ritmu.

IMG 5410 Custom

Osim Grada Virovitice i Turističke zajednice Grada Virovitice, sponzori ove dvije večeri kvalitetne glazbe bili su Grafoprojekt i Sax Design, a medijski pokrovitelji bili su Radio Virovitica, Virovitički list i ICV Virovitica. (www.icv.hr, ea, Foto: E. Aragović)

[g-gallery gid=”537344″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content