FOTO Mladost iz Vukosavljevice osvojila šesti Memorijalni turnir “Milić-Raptavi”

U sklopu proslave Dana općine Špišić Bukovica – “Ivanja”, u Vukosavljevici je u organizaciji Mjesnog županijskog drugoligaša i pomoći Općine Špišić Bukovica odigran šesti Memorijalni nogometni turnir “Milić – Raptavi”.

U prve dvije utakmice domaća Mladost i Croatia iz Grabrovnice bez većih problema su pobijedili Turnašicu, odnosno Dravu iz Terezinog Polja. U susretu za treće mjesto, pri rezultatu 2:1 za Dravu, isključen je Ivan Škrablin, koji je igrao za momčad iz Terezinog Polja. To nije bio hendikep jer je Drava s igračem manje postigla još jedan pogodak i pobijedila 3:1.

IMG 4146 Custom

U finalnoj utakmici Croatia je igrala lepršavije, ali je Mladost povela 1:0 pogotkom svog najboljeg strijelca Manuela Šelimbera. Tek u posljednjim trenucima utakmice Croatia je uspjela izjednačiti, pa se pobjednik dobio izvođenjem jedanaesteraca, u čemu je bila uspješnija domaća momčad tek nakon osam serija.

Sve ekipe su dobile pehare u trajno vlasništvo, a domaćoj momčadi pripao je i prijelazni pehar. Poseban trofej dobio je Manuel Šelimber, koji je s četiri zgoditka bio najbolji strijelac turnira.

IMG 4264 Custom e1561325448271

Rezultati:

Mladost Vukosavljevica – Turnašica 3:0

Croatia Grabrovnica – Drava Terezino Polje 4:0

Utakmica za treće mjesto:

Turnašica – Drava Terezino Polje 1:3

Finale:

Mladost Vukosavljevica – Croatia Grabrovnica 1:1 – nakon penala 5:4 za Mladost.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”536216″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content