FOTO Virovitičanin Dario Margeta pobjednik ovogodišnjeg izdanja teniskog turnira “Guska Open” u Grabrovnici

Tradicionalni teniski turnir “Guska Open” održan je i ove godine u svom 23. izdanju, a ljubitelji tenisa snage su odmjerili na teniskim terenima u Grabrovnici.

Turnir je održan povodom Dana općine Pitomača, popularnog Vidova, u organizaciji Općine Pitomača, Turističke zajednice Općine Pitomača te Nogometnog kluba Croatia iz Grabrovnice.

Turnir je službeno otvorila direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Pitomača Ivona Pankaz te poželjela svim sudionicima puno sportske sreće u daljnjem natjecanju. Kao i svake godine, skupio se zavidan broj natjecatelja.

Između 20 natjecatelja najbolji je bio Virovitičanin Dario Margeta, koji je u polufinalnom okršaju “izbacio” Danijela Ivanovića, dok je u finalu bio bolji od Željka Tratnjaka rezultatom 6:4, 6:2. Drugo mjesto zauzeo je Tratnjak, a u meču za treće mjesto slavio je Ivanović, pobjedom protiv Mirka Vitkovića.

Pehare najuspješnijima podijelio je izaslanik načelnika općine Pitomača Željka Grgačića, tajnik Sportske zajednice Općine Pitomača Zlatko Novak.

(www.icv.hr, ts, foto: I. Bedeković, fotoBegović)