Predstavljanje slatinskog Poduzetničkog inkubatora: Saznajte kako postati stanar

U srijedu, 12. lipnja u 17 sati u Hrvatskom domu u Slatini održat će se prezentacija slatinskog Poduzetničkog inkubatora i projekta Mreže poduzetničkih inkubatora VPŽ. Tijekom kratke prezentacije zainteresirani poduzetnici će moći saznati sve što ih zanima, a predstavnici Poduzetničkog inkubatora odgovarat će na potencijalna pitanja.

Cilj je predstaviti inkubator potencijalnim budućim stanarima. Stanari inkubatora mogu biti poduzetnici koji u trenutku predaje prijave posluju kraće od 3 godine.

62134963 1668793599932382 2239384381787471872 n

Djelatnosti koje su prihvatljive za poslovanje u poduzetničkim inkubatorima su proizvodnja koja ne generira štetne utjecaje, djelatnost iz područja ICT-a, djelatnost multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstva, elektronike i elektroničkog poslovanja, ostale uslužne djelatnosti vezane uz proizvodnju te pakiranje proizvoda.

Kategorija poduzetnika koji ne mogu biti primljeni u inkubator su oni koji se bave samo trgovinom i/ili ugostiteljstvom, kladionice i kockarnice, poduzetnici s tehnologijama koje zagađuju okoliš, poduzetnici koji bi svojom djelatnošću (bukom i slično) remetili poslovanje ostalih poduzetnika u Poduzetničkom inkubatoru, kao i poduzetnici čija djelatnost ruši ugled Poduzetničkog inkubatora te ne posluju u skladu s praksom “dobrog gospodarstvenika”. (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content