Virovitičke mažoretkinje vratile se iz Zadra s pet zlata, tri srebra i jednom broncom

Virovitičke mažoretkinje ovog su vikenda sudjelovale na Međunarodnom natjecanju – International Trophy Sunny Side koje se održavalo u Zadru od 1.-2. lipnja. Međunarodno natjecanje sastojalo se od 2 dana, u subotu je program započeo defileom svih sudionika od Kalelarge do Foruma gdje je održan i revijalni program nastupom svih mažoretkinja. U nedjelju je održan natjecateljski dio. Na natjecanju su virovitičke mažoretkinje predstavljale dječja formacija, kadetkinje Manuela Kucljak i Gabrijela Oklopčić, juniorka Vanessa Maurović i seniorka Marcela Miščević te ponovno ostvarile izvrsne rezultate.

Od ukupno 9 natjecateljskih kategorija, virovitičke mažoretkinje osvojile su 5 zlata, 3 srebra i jednu broncu. Zlata su osvojile najmlađe članice virovitičkih mažoretkinje te pokazale da tim ima izvrsni pomladak koji već sada ide zlatnim stopama svojih starijih pijateljica: dječja formacija- solo štap Lorena Erceg, solo pom pon Ena Vidović, mini formacija pom pon, mini formacija štap i velika formacija pom pon. Srebro su osvojile kadetkinje Manuela Kucljak i Gabrijela Oklopčić u kategorijama duo štap i duo pom pon i juniorka Vanessa Maurović u kategoriji solo pom pon. Broncu je osvojila naša seniorka Marcela Miščević u kategoriji solo pom pon.

– Hvala svim mojim djevojkama i djevojčicama što su opet pokazale da su u samom vrhu, krenuvši od naših najmlađih članica koje su tek započele svoje natjecateljske trenutke. U Zadar nije putovao cijeli tim jer se ostatak djevojaka i djevojčica priprema za Europsko prvenstvo koje se održava od 4.-7. srpnja u Zagrebu, te Svjetski kup u Sankt Petersburgu gdje putujemo u rujnu. Hvala svima na podršci, našim roditeljima, a najviše našim djevojkama i djevojčicama koje nas svakim nastupom i natjecanjem čine sve više ponosnima – poručila je trenerica i predsjednica Nataša Kranjec. (www.icv.hr, nk, Foto: Virovitičke mažoretkinje)