Vrijedna donacija iz Njemačke za Udrugu maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine”

foto: Glasnici istine

Svoje prijatelje, članove Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” posjetio je Nenad Pelengić, a nije došao “praznih ruku”. Pelengić, koji se nalazi na privremenom radu u Njemačkoj, svojim prijateljima donio je vrijednu donaciju tvrtke Adelhozener u kojoj je zaposlen.

Adelholzener Alpenquellen proizvodi mnoga pića, mineralnu vodu, mineralnu vodu s raznim voćnim okusima, čajne napitke, izotonične napitke, mirisne voćne napitke, organska pića, Active o2, Schorlen i ljekovitu vodu Adelholzener. Tvrtka je to koja je jedan od službenih partnera FC Bayern Munchen te podržava sport i sportske aktivnosti. Tvrtka podržava Pelengića u trčanju te natjecanjima u pokrajini Bavarska gdje nastupa za svoju firmu.

foto: Glasnici istine

Dakako da je Pelengić, kao pravi “Glasnik istine”, predstavio nadležnima u tvrtki i svoju Udrugu kao i njene aktivnosti, što ih je zainteresiralo te su izrazili želju poslati malu donaciju, uz obećanje da će ih Nenad i dalje podržavati kroz svoje sportske aktivnosti.

Uz riječi zahvale Nenadu i Adelhozener tvrtki, donaciju za članove udruge preuzeo je predsjednik “Glasnika istine” Pavo Tutenov.

(www.icv.hr, adf, Glasnici istine)

foto: Glasnici istine