ZADNJI VIKEND KAZALIŠNOG LJETA Za kraj ovogodišnjeg festivala očekuju vas crno humorna drama i stand up komedija

U subotu 29. lipnja u 20 sati u sklopu 16. virovitičkog kazališnog ljeta pogledajte crno humornu komediju umjetničke organizacije Volim kulturu “Žena godine”. Riječ je o tri priče, šest žena, dvije glumice i jednoj predstavi. U tekstu mlade međimurske spisateljice Kristine Štebih, otkrit ćete tko je i zašto, žena godine. Sunčana Zelenika – Konjević i Barbara Rocco odlučile su se za ovaj rijedak žanr; crne komedije, drame s elementima humora, humorne
drame ili dramedije. Autorica je Kristina Štebih, a igraju Brabara Rocco i Sunčana Zelenika Konjević.

Za sam kraj 16. kazališnog ljeta u nedjelju, 30. lipnja u 20 sati Kazalište Virovitica vam daruje večer smijeha – stand up predstavu “Bosanski lonac” koju će izvesti četvero komičara zagrebačkog Studija Smijeha.

Ako je Bosna i Hercegovina po nečemu poznata onda je po humoru. Teško ti je, svakodnevnica te melje, obrati se Bosancu ili Hercegovcu kojeg poznaješ
i oraspoložiti će te. E, u stand up predstavi Bosanski lonac ih je čak četvero. Tri muškarca i dama. Nasmijavaju Igor Drljo, Marko Dejanović, Miranda Lončar i Admir Šećkanović. Sadržaj samo za starije od 16 godina.

RECEPT ZA SMIJEH:

Za početak prodinstaš malo mostarca Drlje, da se atmosfera zagrije, onda dodaš zeru purgerskog bosanca Adija, čisto da pusti svoje arome iz dijaspore, zatim poklopiš sa hercegovkom Lončar, da bi na kraju završni tač svemu dobio sa sitno nasjeckanim banjalučaninom Dejanovićem. I miješaš.

Ulaz je slobodan za obje predstave.

(www.icv.hr, žđl, Kazalište Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content