CILJ JE POVRATAK NA VRH Pitomača počela s pripremama, ekipu pojačali Babec, Sesvečan i Babić

Na nogometnom igralištu u Pitomači okupili su se igrači istoimenog člana 4. lige Bjelovar Koprivnica Virovitica. U novoj sezoni momčad će voditi dosadašnji trener igrač Goran Bosilkovski, koji je igračima prezentirao plan priprema.

– Za sada uz treninge imamo dogovorene četiri pripremne utakmice s Bednjom iz Beletinca, drugom momčadi koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa, povratnikom u ligu Zdenkom iz Velikih Zdenaca i županijskim prvoligašem Bratstvom iz Gornjeg Bazja, a postoji mogućnost za još nekoliko pripremnih susreta – iznio je Bosilkovski.

IMG 0005

Nekoliko igrača zbog radnih obveza pripremama će se priključiti tijekom ovog tjedna. Jednako tako, dosadašnji igrački kadar osvježen je s tri prinove. Najzvučnije ime je Antonio Babec, prošlosezonski najbolji strijelac prve županijske lige, koji je došao iz Suhopolja. Uz njega su pristigla dva mlada igrača Dorian Sesvečan koji dolazi iz županijskog drugoligaša Mladosti iz Vukosavljevice, a dio dosadašnje igračke karijere proveo je u Suhopolju i Patrik Babić koji dolazi iz županijskog trećeligaša Otrovanca, on se vraća u matični klub.

Uprava kluba na ovim pojačanjima ne namjerava stati, pregovara se s još četiri igrača koji mogu pojačati klupske redove. Iz kluba su otišli Filip Škaro koji je pristupio Ferdinandovcu, Pavao Rakitničan koji odlazi u Kalinovac i Milan Prlić koji se vratio u Slatinu.

IMG 0020

Na prvo okupljanje došli su članovi uprave predvođenih klupskim predsjednikom Denisom Nemčevićem, Ivanom Kostelcem i tajnikom Darkom Tkalčecom.

-Svi koji su od prije u klubu znaju da smo sve dogovoreno ispoštovali u roku. Na nama je da se pripremimo za treninge i utakmice, a na vama je da se dobro pripremite i igrate nogomet. U posljednjih nekoliko sezona bili smo u vrhu lige. Prošlu sezonu rezultat je bio nešto slabiji. Očekujem da ponovno krenemo od sredine prema vrhu tablice. U iduće dvije sezone želimo i poboljšati uvjete za rad: svlačionice, tribine, klupske prostorije, kako bi stogodišnjicu kluba 2021. godine dočekali u puno boljim uvjetima nego do sada – naglasio je predsjednik Nemčević. (www.icv.hr, mš; foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”539584″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content