GRAS organizira radionice za poduzetnike: Predavanje o pripremi projektnih prijedloga održat će Sanja Bošnjak

Gradska razvojna agencija Slatine organizira radionice kojima poduzetnicima žele približiti principe pisanja pripreme projektnih prijedloga. Cilj radionice je naučiti terminologiju i funkcioniranje EU fondova. Predavanja će se održati 16. i 18. srpnja od 9.00 sati u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Slatina i besplatno je za sve polaznike.

Na ovoj radionici gost predavač je Sanja Bošnjak, sveučilišna specijalistica ekonomije za upravljanje ekonomskim razvojem, dipl.oec. stručnjakinja za pripremu i provedbu EU projekata s kojima se bavi i stalno usavršava od 2005. godine. Certificirana je trenerica za edukaciju pripreme i provedbe EU projekata te je pohađala niz edukacija za IPA i Strukturne fondove EU, kroz programe MATRA ECORYS Nizozemska, Harvard Kennedy executive program za vođenje iz Bostona, EPIC centra iz Londona i niz drugih seminara. Bila je i ravnateljica VIDRA-e agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u razdoblju 2008. – 2013., a koja je 2011. godine proglašena za najbolju razvojnu agenciju u RH od tadašnjeg Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Svi zainteresirani za ovu radionicu mogu se javiti na tel. 033 400 414 ili na mail [email protected]. Jednako tako, ako se namjeravate javiti na Program mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području grada Slatine, predavanja iz ovog projekta će biti dodatno bodovana. (www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content