Virovitičko-podravski župan Igor Andrović ugostio male rukometne prvake, članove Viro Virovitice

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović ugostio je rukometaše Viro Virovitice rođene 2007. godine – Matka Moslavca, Jakova Kosanovića i Leona Matijevića, koji su kao članovi selekcije Slavonije u švedskom Partilleu osvojili neslužbeno međunarodno klupsko prvenstvo u rukometu za mlađe uzraste.

U pratnji malih rukometaša bili su treneri Marko i Matko Crljenić, predsjednik Viro Virovitice Igor Tomljanović i član Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza i predsjednik Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije Antun Blažević. Tom prilikom virovitičko-podravski župan Igor Andrović uručio je simbolične poklone mladim rukometašima.

IMG 7011 Custom e1562778936428

-Virovitica je desetljećima poznata kao rukometni centar. Uspjeh ovih mladih rukometaša je rezultat kvalitetnog rada trenera i uprave. Oni su praktički osvojili svjetski naslov. Županija će stajati iza sporta, posebice rukometa i nogometa, ne samo u gradu Virovitici, već u cijeloj županiji.

Zahvale Virovitičko-podravskoj županiji i županu Igoru Androviću na podršci uputio je predsjednik Viro Virovitice Igor Tomljanović.

-Naš klub ima kompletnu školu rukometa. U svim uzrastima trenira preko 130 djece. Naša perjanica je prva ekipa, koja je protekle sezone bila treća u prvoj ligi, a u idućoj pokušat ćemo se plasirati u Premijer ligu. Zahvaljujem se županu i županiji na svesrdnoj podršci rukometnim klubovima u gradu Virovitici, ali i županiji – zaključio je Tomljanović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”538934″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content