4. LIGA BJ-KC-VT Nakon propuštenih prigoda poraz Suhopoljčana u Garešnici

U prvom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Suhopolja gostovali su u Garešnici, gdje su izgubili od domaćeg Garića 3:1.

U prvih nekoliko minuta gosti su stvorili dvije prigode, ali ih nisu uspjeli iskoristiti. To kažnjava domaća momčad i zgodicima Tomislava Oršića u 18. i Nikole Dergeza u 34. minuti, na odmor odlazi s prednošću 2:0. Na samom početku drugog dijela Nikola Dergez svojim drugim pogotkom povećava domaću prednost na 3:0.

Sredinom drugog dijela dosuđen je kazneni udarac za Suhopolje. Domaći vratar Tomislav Dubravac obranio je kazneni jedanaesterac gostujućem napadaču Ivanu Ibriksu. Ibriks je ipak postigao zgoditak, ali iz odlično izvedenog slobodnog udarca u 80. minuti.

-Uz malo više sportske sreće na početku utakmice mogli smo postići zgoditak i utakmica je mogla krenuti u drugom pravcu. Domaći su kaznili naše pogreške i došli do zaslužene pobjede. Idemo dalje, iduće subote dočekujemo drugu momčad Slaven Belupa. Danas je u našim redovima najbolji bio Marko Sertić – rezimirao je trener Suhopolja Tomislav Filipović, koji je i sam odigrao posljednjih tridesetak minuta.

Garić Garešnica – Suhopolje 3:1
Najbolji u suhopoljskim redovima: Marko Sertić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content