4. LIGA BJ-KC-VT U susjedskom derbiju u Pitomači nedostajali samo golovi

Susjedski derbi u prvom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica između domaće Pitomače i Mladosti iz Kloštra Podravskog privukao je veliki broj gledatelja. Tribine su bile dobro popunjene, a sve okolne ulice bile su zakrčene parkiranim automobilima. Na tribinama se okupilo preko 500 gledatelja.

Nakon početnog ispitivanja snaga, obje momčadi su krenule u napad s ciljem da postignu pogodak, ali 90 minuta mreže su mirovale. Oba vratara, domaći Hrvoje Zdelar i gostujući Dino Balala, bili su uspješniji od napadača. Najizrazitije prigode u domaćim redovima propustili su Antonio Babec i Patrik Babić. Derbi je u svemu opravdao očekivanja, bilo je prilika, uzbuđenja, navijanja, a samo su nedostajali zgodici.

IMG 5857

-Na žalost nismo uspjeli realizirati nekoliko poluprigoda. Gostujući vratar bio je nesavladiv. Moramo poboljšati efikasnost jer samo na taj način možemo doći do pobjede. U našim redovima najubojitiji bio je Patrik Babić. U idućem kolu gostujemo u Grubišnom Polju kod novaka u ligi Bilogore. O njima nemamo puno informacija. Nastojat ćemo doći do pozitivnog rezultata – rekao je nakon utakmice trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Pitomača – Mladost Kloštar Podravski 0:0
Najbolji u redovima Pitomače: Patrik Babić

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”546744″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content