DANI OPĆINE VOĆIN I BLAGDAN MALE GOSPE Ove godine vrhunska fešta uz Matu Bulića i grupu Delta

I ove će se godine prigodnim programom obilježiti Dani općine Voćin i blagdan Male Gospe – zaštitnice mjesta.

Početak obilježavanja na rasporedu je u petak, 6. rujna polaganjem vijenaca na spomen-obilježju poginulim hrvatskim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata (Mali park, Trg Gospe Voćinske) u 17:30 sati.

U 17:50 održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Voćin u Hrvatskom domu, na Trgu Gospe Voćinske. U 18:00 sati na rasporedu je kulturno-umjetnički program KUU Voćin, a u 19:00 prigodni domjenak za sve uzvanike.

Vrhunac večeri je koncert pjevačke legende Mate Bulića uz prateću grupu Delta. Mate Bulić u svojoj bogatoj karijeri objavio je 10 albuma, od kojih je većina prodanih u zlatnoj nakladi. Iza njega je stotine koncerata po čitavom svijetu, brojne festivalske nagrade te pregršt hitova u suradnji s najpopularnijim imenima domaće scene. Poznat je kao miljenik publike i čovjek iz naroda. Početak koncerta je u 19:30 sati, a ulaz je besplatan.

Završetak programa na rasporedu je u nedjelju, 8. rujna u 18:30 sati u Crkvi pohoda Blažene Djevice Marije, a koncelebriranu Svetu misu predvodit će biskup Požeške biskupije, msgr. Antun Škvorčević.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content