Festival mladih slatinskih talenata u petak, 23. kolovoza: Najbolji talenti osvajaju putovanje u zabavni park u Beč

Bliži se održavanje Festivala mladih slatinskih talenata. Ovogodišnji Festival, kojeg organizira Društvo “Naša djeca” Slatina, bit će održan u petak, 23. kolovoza na ljetnoj pozornici na Trgu sv. Josipa s početkom u 19 sati. u Svibnju i lipnju održane su audicije na kojima je odabrano sedam predškolaca koji će nastupiti revijalno te 22 natjecatelja u tri kategorije: niži razredi I (1. i 2. razredi) u kojoj nastupa 10 natjecatelja, niži razredi II (3. i 4. razred) u kojoj nastupa 7 natjecatelja i kategorija viši razredi u kojoj nastupa 5 natjecatelja.

Tijekom lipnja, srpnja i kolovoza održano je i niz glazbenih radionica i priprema s djecom, a djecu za nastup pripremalo je 6 mentorica: Sanela Tot, Tamara Dorić, Melita Čmarec, Gabriela Baketa, Gordana Rakocija i Ivana Strupar.

Glazbena pratnja i ove godine bit će Glazbena skupina Čista petica s kojom završne probe započinju danas (19. kolovoza) u 17 sati u prostorijama Društva ”Naša djeca” Slatina (dvorište stare Pošte). Ovogodišnji Festival financiraju Grad Slatina, Virovitičko-podravska županija i tvrtka Komrad d.o.o. Slatina.

Svi sudionici bit će nagrađeni simboličnim nagradama, dok će najbolji u svakoj kategoriji biti nagrađeni jednodnevnim putovanjem u zabavni park Prater u Beč, koji se planira za 7. rujna 2019. godine. (www.icv.hr, adf, DND Slatina) [g-gallery gid=”545816″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content