FOTO Hat-trick Marka Sertića i visoka pobjeda Suhopolja na gostovanju kod Omladinca u Koriji

Jučer (srijeda) su zanimljivu pripremnu utakmicu u Koriji odigrali novi županijski prvoligaš Omladinac i četvrtoligaš Suhopolje.

S obzirom na prikazanu igru obje momčadi, na kraju možda i previsok poraz domaće ekipe, iako se u redovima Suhopolja vidi veliki napredak u igri. Grofovi sigurno neće biti “laka meta” u četvrtoligaškom društvu, kako su mnogi to predviđali nakon što je Park napustilo desetak stožernih igrača iz prošle sezone. Početak priprema suhopoljske momčadi nije dao naslutiti svjetlu budućnost, ali sada to već izgleda puno bolje i stabilnije, a trenerski dvojac Filipović-Brozović očito ima jasnu viziju kako i na koji način stvoriti konkurentnu momčad u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

IMG 9721 Custom

Omladinac je kao i uvijek odigrao čvrstu i borbenu utakmicu te se “držao” do rezultata 2:2, a onda je uslijedio “raspad sistema” iako su domaći nogometaši propustili kazniti nekoliko grešaka suhopoljske obrane u nastavku utakmice. Par sjajnih šuteva Filipa Jeličića ukrotio je gostujući vratar Saša Horvat. Na kraju visoka pobjeda Suhopolja 2:6. Oba pogotka u domaćim redovima djelo su Vedrana Grubića, dok je za suhopoljsku momčad hat-trick upisao Marko Sertić, a po jedan pogodak dodali su Marko Čađavčan, Edvin Buzuk i najljepšim zgoditkom na utakmici Ivan Egri.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”543003″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content