FOTO Kiša golova u Suhopolju, nižerangirano Bratstvo Grofovima utrpalo osam komada

Lijepo i sunčano, ali za igru izuzetno neugodno vrijeme, iskoristili su za odigravanje pripremne nogometne utakmice stratezi četvrtoligaša Suhopolja i županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja, Tomislav Filipović i Elvis Vinak.

Utakmica na stadionu Park u Suhopolju započela je u 17 sati i privukla 50-ak gledatelja, koji su vidjeli čak 15 golova. Treneri su u igru uveli sve igrače koji su jučer (srijeda) bili na raspolaganju, a najveći hendikep domaćoj momčadi bilo je neigranje Ivana Ibriksa. Na kraju, Bratstvo je iznenadilo domaću momčad odličnom igrom i slavilo s konačnih 8:7.

IMG 0650 Custom

U domaćim redovima igrom se istaknuo Toni Hudoletnjak te Enio Kirin, koji je odradio drugo poluvrijeme i upisao hat-trick. U gostujućim redovima odličnu rolu odradilo je nekoliko igrača, a posebno su se istaknuli Ante Mikulić, Gabrijel Palčić i Matej Vinak, koji su zatresli suhopoljsku mrežu šest puta (svaki po dva). Jedan pogodak dodao je Leo Hokman.

Gostujući strateg Elvis Vinak zasigurno može biti zadovoljan viđenim na terenu, a posebno realizacijom, koju je istaknuo kao zabrinjavajuću nakon pobjede u 1. kolu prve županijske nogometne lige proteklog vikenda protiv sladojevačke Slavonije.

IMG 0622 Custom

S druge strane, domaći trener Tomislav Filipović ima još puno posla s mladom momčadi Suhopolja, a posebno će morati poraditi na obrambenom dijelu jer već ovog vikenda čeka ga vrlo neugodna utakmica u 2. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, kada će na stadionu Park gostovati druga momčad hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa.

(www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”547416″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content