FOTO&VIDEO Stotinjak ljubitelja japanskih vozila okupilo se na prvom JDM MEET-Slatina

Jučer (nedjelja) je u Slatini, povodom proslave Dana grada, održan potpuno novi događaj za slatinske ljubitelje automobila. JDM MEET-Slatina ime je tog događaja, a koji je u Slatinu stigao zahvaljujući Domagoju Jankoviću, njegovim prijateljima volonterima i Mazda Team Croatia, koji su se uhvatili organizacije ovog gotovo cjelodnevnog druženja kojeg je najlakše dočarati riječima kao skup istinskih ljubitelja japanskih motornih vozila.

Na ”sastanak” u Slatinu stigli su ”japanci” iz cijele Hrvatske, a da je ovakva vrst susreta puno više od tek pukog lokalnog okupljanja potvrdu smo dobili na samom terenu, odnosno na otvorenoj slatinskoj tržnici, gdje su od ranog jutra počeli pristizati vozači iz cijele Lijepe naše i susjedstva. Osim sudionika iz Zagreba, Varaždina, Osijeka, Požege, Virovitice, Vinkovaca, naravno i Slatine, pa i iz Šibenika, neki su potegli iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Austrije, a definitivno najveća priča dana i cijelih susreta stigla nam je iz Makedonije. Nju su zajedno ispisali, točnije dovezli Iko i Simona. Naime, ovaj par je dan prije rekao sudbonosno ”DA”, da bi, doslovno, tek nekoliko sati nakon što su stupili u bračnu vezu sjeli u žutu atraktivnu Mazdu i potegnuli iz Skopja do Slatine na ovaj medeni mjesec dug gotovo 800 kilometara.

Osim puno dobrih vibracija, glazbe i druženja, JDM MEET-Slatina imao je i svoj natjecateljski dio, natjecanje u glasnoći auspuha i izbora najatraktivnijih felgi.

Domaćini su svim sudionicima, a bilo ih je više od 100, podijelili zahvalnice.  (www.icv.hr, adf i dj; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content