MAKLJAŽA U PREDAVCU Na utakmici u cipelarenju i šaketanju stradalo nekoliko igrača s područja VPŽ

- PROMO -

U Predavcu su danas (nedjelja) igrali domaći Dinamo i molvarska Mladost. Radilo se o pripremnoj utakmici koja je bila sve, samo ne to – piše ePodravina

Čini se da u pitanju nije bio ni nikakav oštar start, već su se napadač Predavca i obrambeni igrač Molvi porječkali, da bi se još jedan igrač Predavca uključio u sukob prve dvojice, trčeći s drugog kraja travnjaka. Bilo je to oko 40. minute. Nakon naguravanja navedene trojice sve se zakuhalo, spominjale su se i rođene majke, u gužvu se uključilo još podosta igrača, ali domaćima to nije bilo dosta. U jednom trenu u sveopću gužvu uključilo se još petnaestak domaćih navijača koji su došli “napraviti reda”.

Prema informacijama kojima barata portal ePodravina, igrači Molvi ležali su na podu dok su ih domaći, što igrači što navijači, cipelarili. Stradao je i predsjednik molvarskog kluba koji je došao smiriti situaciju, i njega su izudarali. Nažalost, ovo nije prva takva situacija u Predavcu.

Otprije nekoliko godina pamti se incident kada je jedan od zaštitara šakom udario i onesvijestio Milana Prlića, tada igrača Croatije iz Grabrovnice. Stigla je i policija te napravila zapisnik.

Za Mladost iz Molvi igra i nekoliko nogometaša s područja Virovitičko-podravske županije: Karlo Pelko, Matija Lovreković, Renato Košić i Alen Hodak. Prema neslužbenim informacijama u cipelarenju čak petorice domaćih navijača stradao je upravo Pelko.

(www.icv.hr, epodravina.hr)

Povezane vijesti

Skip to content