MARATON ČAVOGLAVE-KNIN “Glasnici istine” sudjelovat će na proslavi 24. obljetnice VRO Oluja

Članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” i ove godine će trčati Memorijalni maraton Čavoglave-Knin, u dužini od 38 kilometara te na taj način dati svoj doprinos u proslavi 24. obljetnice VRO Oluja, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

“Glasnicima” je to već peti zaredom Memorijalni maraton Čavoglave-Knin koji organiziraju pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja.

Start maratona će biti u 8.00 sati u Čavoglavama ispred crkve Hrvatskih mučenika, a u Knin maratonci planiraju doći oko 13.00 sati, skupa sa biciklistima iz Zadra te brojnim motociklistima. Prema programu organizatora proći će pored crkve, gdje će ih nakon svete mise pozdraviti državni vrh. Ciljno odredište “Glasnika istine” je Gradski park, gdje će ih, kao i svake godine, dočekati prijatelji i suborci iz Udruge HVIDR-a Slatina, Udruge HVIDR-a Orahovica, Udruge HVIDR-a Virovitica, UHBL PTSP Nova Bukovica, UHBL PTSP VPŽ Orahovica, UVVPDR VPŽ te ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Virovitičko-podravske županije.

Glasnici istine će put Čavoglava krenuti dan prije maratona kako bi se dobro psihofizički spremili, jer ih očekuje jedan od njihovih najtežih memorijalnih maratona.

(www.icv.hr, adf, Glasnici istine)

received 2443103269257539 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content