Odlične ocjene za Igraonicu sreće Dječjeg vrtića Potočnica, djeca i roditelji zadovoljni projektom

Djeca i roditelji u anketnom su ispitivanju odličnom ocjenom ocijenili radionice koje se provode u sklopu projekta Igraonica sreće u pitomačkom Dječjem vrtiću Potočnica. Ispitivanje je provedeno tijekom lipnja 2019. među polaznicima radionica i njihovim roditeljima u svrhu budućih poboljšanja. Igraonica sreće projekt je Dječjeg vrtića Potočnica u sklopu kojeg se provodi pet radionica za djecu – dramsko-lutkarska, eko radionica „Mali čuvari prirode,“ radionica engleskog jezika, glazbena i sportska.

Roditelji su radionice ocjenjivali prema više kriterija, zamoljeni su da procjene zadovoljstvo djeteta radionicom, daju ocjenu koliko misle da je radionica doprinijela razvoju djeteta iz navedenog područja, izraze mišljenje o provedbi radionice što se tiče termina, opreme, učestalosti i tome slično, te ocijene rad voditeljica s djecom.

Sve radionice ocijenjene su ocjenom odličan po svim kriterijima, a najviše su dobile voditeljice za svoj rad s djecom.

Neki roditelji ostavili su i svoj komentar: „Sve pohvale tetama u radionicama jer se stvarno trude da djeci bude što ljepše i da ih nešto nauče kroz igru,“ piše u jednoj pohvali.

Druga kaže: „Svaka pohvala tetama na odrađenom poslu! Ulaganje ekstra energije u animiranje djece, osmišljavanje programa, a najveće je zadovoljstvo kad mi dijete dođe kući i veselo pjeva pjesmice ostatak popodneva, vidi se da stvarno uživaju! Još jednom pohvala i samo tako i dalje!“

I djeca su zadovoljna radionicama koje su pohađali, davali su im najviše ocjene. Dječji vrtić provodi projekt u partnerstvu s Općinom Pitomača, cilj je omogućiti djeci produženi boravak u vrtiću i povećati kvalitetu provedenog vremena. Radionice nastavljaju s radom nakon ljetne pauze, iz dječjeg vrtića pozivaju sve roditelje da djecu upišu u neku od igraonica, već prema afinitetima vlastitog djeteta. (pitomača.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content