PAPUK NA POSLJEDNJIM TRENINZIMA PRIJE NOVE SEZONE Krsnik: Kod kuće se nikoga ne bojimo, uvijek idemo na pobjedu

Nogometaši orahovačkog Papuka odrađuju posljednje treninge uoči početka svoje nove velike sezone, one u 3. HNL sjever. Iza Papukove momčadi je odlično pripremno razdoblje, u kojem je bilo pobjeda i poraza, dva osvojena turnira u Crncu i Orahovici, no trener Darko Krsnik naglašava kako je rezultata potpuno nevažan u cijeloj priči.

-Najvažnije je da smo se dobro pripremili, odradili odlične pripreme. Novaci su se u momčadi sjajno uklopili. Ovoga ljeta pristigli su nam Florijan Zupčić, Danijel Zebec, Dario Periša, Stipe Čavić, Danijel Mahaček i Matko Špoljarić, sve odlični igrači koji će se, siguran sam, dokazati i na travnjaku tijekom sezone – kaže Krsnik te naglašava kako su pripreme protekle dobro. Ozljede nisu zaobišle momčad, pa ima određenih problema s nekolicinom igrača. Prvo kolo bi trebali dočekati spremni i kompletni.

-Malo smo imali problema, ozljede su zadobili Jurica Šantić i Borna Mimić, a nakon prvog kola čeka nas i teško gostovanje u pretkolu hrvatskog nogometnog Kupa u Unešiću. No, misli su prvo usmjerene na početak prvenstva i domaći ogled sa starim znancima, Podravcem iz Virja. Tu utakmicu jednostavno moramo dobiti, kod kuće ne smijemo prosipati bodove. Pobjeda na samom startu dala bi dečkima jedan veliki motiv u nastavku prvenstva – rekao je Krsnik, ocijenivši kako su spremni i da na terenu djeluju jako dobro.

– Potpuno vjerujem u ovu momčad. Podravac je dobra momčad, no mi se kod kuće nikoga ne bojimo i uvijek idemo na pobjedu – poručio je Krsnik.

Dotakli smo se Unešića i ogleda za Zagorom u pretkolu Hrvatskog nogometnog Kupa.

– Usredotočeni smo potpuno na ogled prvog kola prvenstva. No, naravno da je bilo razgovora i o toj utakmici koja je će biti jako teška. Ono što sada mogu reći je da su dečki strašno motivirani, jako žele proći – zaključio je Krsnik. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content